Advertisement

Klopp kehuu paikallisvastustajaa – ”Heillä on nyt paras joukkue”

Liverpool ja Everton kohtavaat sunnuntaina kauden ensimmäisessä Merseysiden derbyssä.

Jurgen Klopp uskoo, että hän tulee kohtaamaan vahvimman Everton-ryhmän, kuin koskaan aiemmin Liverpool-managerina. Klopp saapui Liverpoolin peräsimeen lokakuussa 2015 ja Marco Silva on jo neljäs Everton-manageri, jonka saksalaismanageri kohtaa.

”Hänellä on paras joukkue, Klopp sanoi.

Richarlison, mikä pelaaja. Bernard tuli joukkueeseen, [Andre] Gomes, [Yerry] Mina ja [Theo] Walcott viime vuonna. Olen 100-prosenttisen varma, että heillä on nyt paras joukkue, sinä aikana, kun minä olen ollut täällä.

”[Wayne] Rooney ja [Gylfi] Sigurdsson tulivat kaksi vuotta sitten, mutta nyt heillä on nopeutta, luovuutta ja hyvä organisaatio.

Liverpool joutuu tekemään otteluun ainakin yhden muutoksen keskikentälle, sillä joukkueen kapteeni Jordan Henderson on sivussa pelikiellon takia.

”Kuten luultavasti tiedät, en halua puhua liikaa pelaajista, joita meillä ei ole käytettävissä. Tiesimme sen jo Watford-pelin jälkeen, joten emme kaipaa häntä, koska oli selvää, että hän ei ole mukana. Meidän on tultava toimeen ilman Hendoa, Klopp kertoi.

Niin kauan kuin kaikki muut ovat kunnossa, meillä on ratkaisuja tähän ja se on hyvä. Hendo on mukana pukuhuoneessa, joten hän voi tehdä kaiken saman mitä ennen muitakin pelejä, mutta hän ei voi pelata.

Merseysiden derby pelataan Anfieldillä sunnuntai-iltana kello 18.15 alkaen.