Advertisement

Klopp kehuu vastustajaa City-ottelun alla – ”Yhä paras maailmassa”

Torstain Valioliiga-ottelussa Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä on tammikuun alun kamppailuksi varsin korkeat panokset. Sarjakärjessä olevan Liverpoolin ero kolmantena majailevaan Manchester Cityyn on tällä hetkellä seitsemän pistettä. Voitolla Liverpool voisi kasvattaa eron Cityyn kymmeneen pisteeseen ja toisena olevaan Tottenhamiin yhdeksään pisteeseen. Ero tuntuisi jo ratkaisevalta, sen verran kovassa vireessä Liverpool on ollut.

Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mielestä kyseessä on kuitenkin normaali ottelu Manchester Cityä vastaan. Niin normaali kuin nyt Cityä vastaan voi olla, rikkoihan joukkue vasta viime kaudella Valioliigan yhden kauden piste-ennätyksen.

”Se on normaali ottelu Manchester Cityä vastaan, mutta erittäin vaikea sellainen, yksi vaikeimmista mitä nykypäivän jalkapallossa voi pelata”, Klopp sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Heillä on erittäin vahva jalkapallojoukkue ja aivan loistava manageri. Ennen kuin heitä vastaan pelaa, ei voi tietää mitä tapahtuu.”

Klopp menee kehuissaan vielä pidemmällekin. Hänen mielestään piste-erosta huolimatta Manchester City on edelleen maailman paras seurajoukkue.

”Meidän täytyy valmistautua niin hyvin kuin mahdollista, olla rohkeita ja täynnä tahtoa sekä raivoa jälleen niin kuin kaikissa muissakin peleissä”, Klopp jatkoi. ”Vastustaja on, minun mielestäni, yhä paras maailmassa.”

Vaikea sanoa, onko Kloppin kehu vilpitön vai silkkaa henkistä sodankäyntiä ennen kiihkeää kärkikamppailua. Joka tapauksessa luvassa on ottelu, jota ei parane jättää väliin.