Advertisement

Klopp kertoo keskittyvänsä vain oman joukkueen tekemiseen – ei usko mestaruustaiston olevan kahden kauppa

Kuva: TT, Malcolm Bryce

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp on kertonut keskittyvänsä harjoituskaudella täysin omaan joukkueensa, eikä mieti sitä, mitä kilpailevat joukkueet, kuten Manchester City tekee.

Liverpool oli viime kaudella todella lähellä juhlia historiansa ensimmäistä valioliigamestaruutta, mutta tiukan taistelun jälkeen Manchester City kruunattiin mestariksi pisteen erolla merseysidelaisseuraan nähden.

Sekä Liverpool että Manchester City ovat tulevalla kaudella jälleen kuumimmat mestarisuosikit ja mestaruuden uskotaan ratkeavan jälleen tämän kaksikon välillä. Klopp pitää Cityä suurimpana mestarisuosikkina ja väittää, että hän keskittyy vain oman joukkueen parantamiseen.

“Olen keskittynyt täysin Liverpooliin. Täysin”, Klopp vakuutteli.

“Olisi hienoa, jos voisimme olla uudelleen Manchester Cityn ympärillä, koska se on ainoa mahdollisuus päihittää heidät. On jo nyt selvää, että he ovat jälleen iso suosikki.”

Viime kaudella kakkoseksi sijoittuneen Liverpoolin ja kolmanneksi sijoittuneen Chelsean välille kertyi peräti 25 pisteen ero. Klopp kuitenkin uskoo, että muut joukkueet kurovat eroa umpeen.

“Näet mitä Manchester United tekee siirtomarkkinoilla, tai luultavasti tekee; Arsenal haluaa vahvistua, Chelsealla on siirtokielto, mutta he kutsuvat kaikki nuoret pojat takaisin lainoiltaan.

“Ei ole kaksintaistelua pelkästään Cityn ja Liverpoolin välillä. Valioliiga ei ole sellainen. Kaikki pelit ovat erittäin vaikeita.”

Liverpool aloittaa valioliigakautensa 9. elokuuta kotiottelulla sarjanousija Norwichia vastaan.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!