Advertisement

Klopp kommentoi Lallanan loukkaantumista: ”Näytti todella vakavalta”

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp myöntää, että keskikenttäpelaaja Adam Lallanan loukkaantuminen on todella vakava takaisku. Klopp uskoo silti, että on liian aikaista määritellä, menettääkö Lallana mahdollisuutensa pelata miesten jalkapallon maailmanmestaruuskisoja ensi kesänä Venäjällä.

Lallana loukkaantui yhteentörmäyksessä Crystal Palacen keskikenttäpelaaja Luka Milivojevićin kanssa vain viisi minuuttia sen jälkeen, kun oli tullut vaihtopenkiltä kentälle. Lallana lähti kentältä ilman, että häntä olisi jouduttu kantamaan paareilla, mutta saksalaismanageri oli huolissaan pelaajastaan, joka palasi vasta hiljattain takaisin pitkän loukkaantumisen jäljiltä.

”En ole puhunut hänen kanssaan, mutta näin hänet. Se on ehdottomasti huono tilanne”, Klopp kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.


”Emme tiedä tarkasti, mikä hänellä on, mutta ollakseni rehellinen se näytti todella vakavalta ensihetkestä lähtien, kun hän loukkaantui. Vaikuttaa kuin se olisi jotakin lihaksessa. Emme voi tietenkään tehdä mitään pidemmälle menevää arviota, mutta me teemme sen niin nopeasti kuin mahdollista.”

”Hän on meidän ystävämme, poikamme, kaverimme ja pelaajamme, jolla on ollut jo vaikea kausi. Ehkä yksi isoimmista joukkueen saavutuksista on se, että he ovat voineet pelata kauden tällä tavalla niin pitkälle ilman Adam Lallanaa. En olisi uskonut, että se on mahdollista”, Klopp kertoo.

Kloppin mukaan joukkue odottaa, että Lallana pääsisi askel kerrallaan takaisin kuntoon. Hän uskoo, että vielä on liian aikaista määritellä sitä, menettääkö Lallana loukkaantumisensa takia mahdollisuuden pelata miesten jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa ensi kesänä Venäjällä.

”On ehdottomasti liian aikaista. Toivomme, että hän ei loukkaantunut vakavasti. Ei ole tämän hetken asia päättää siitä. Se ei ole vain hyväksi”, Klopp toteaa.