Advertisement

Klopp kommentoi Liverpoolin hiljaista siirtoikkunaa – ”Liian monta hyvää pelaajaa hidastaa kehittymistä”

Kuva: TT, Malcolm Bryce

Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp kertoo seuran ”vielä katselevan valikoimaa” kuluvan siirtoikkunan aikana, mutta on ehdottomasti jo tyytyväinen tämänhetkiseen rivistöön.

The Reds ei ole värvännyt yhtäkään täysi-ikäistä pelaajaa kesän siirtoikkunan aikana, kun ainoa joukkueen värväys on 17-vuotias hollantilainen keskuspuolustaja Sepp van der Berg, joka liittyi seuraan Hollannin pääsarjastan PEC Zwollesta.


Klopp ei kuitenkaan ota hiljaisesta siirtoikkunasta huolia, ja kertoo tienneensä ettei montaa hankintaa kuluvan siirtoikkunan aikana tehdä.

”Katselemme yhä valikoimaa, mutta tämä siirtoikkuna ei tule olemaan vilkas Liverpoolille”, Klopp kommentoi Liverpool Echon haastattelussa.

 

 

”Kaikki johtuu tämänhetkisestä joukkueesta. Siirtoikkunan aikana halutaan saada kasaan joukkue, jonka kanssa haluat lähteä uuteen kauteen. Minulla on jo se joukkue.”

”Jos pystymme tuomaan sisään jonkun, joka tekee joukkueesta vielä paremman niin katsomme asiaa. Mutta jos ei, tämä joukkue on jo siinä tilanteessa. Löydämme eri tilanteissa jälleen erilaisia ratkaisuja.”

Saksalaisvalmentaja ei täten ryhdy vaatimaan siirtoja ikkunan aikana, ja kertookin liian monen hyvän vaihtopelaajan ainoastaan hidastavan pelaajien kehitystä.

”Jos joukkueessa on liikaa todella hyviä pelaajia, se ei auta pelaajien kehittymistä lainkaan. Se näyttää ainoastaan hyvälle ulkopuolisille, jotka voivat sanoa ’jos hän ei voi pelata, niin sitten hän tai tuo voi’”.

”Pitää luoda tilanne, jossa oikeasti tarvitset pelaajaa. Sitä yritämme tehdä. Meillä on aina 100 prosenttisesti tulevaisuus ja pitkäkestoisuus mielessä. Siksi olemme mahtava jalkapalloseura.”