Advertisement

Klopp löysi jo korvaajan Van Dijkille? Liverpool halukas hankkimaan Schalken topparilupauksen tammikuun siirtoikkunassa

Virgil Van Dijkin tilanteesta ilmoitettiin ikäviä uutisia viime sunnuntaina, kun Liverpool tiedotti hollantilaistopparin joutuvan leikkauspöydälle Merseysiden derbyssä saaman polven eturistisidevamman takia. Jordan Pickfordin myöhäinen taklaus lopetti Van Dijkin pelin heti alkumetreillä ja hollantilaisella näyttää olevan edessään pitkä huili.

Tarkkaa kuntoutusaikataulua ei ole vielä julkaistu, mutta monet arvelevat Van Dijkin olevan todennäköisesti jopa koko loppukauden sivussa. Liverpool-manageri Jürgen Klopp ei ole kuitenkaan kauaa aikaillut, vaan hän on aktiivisesti etsinyt mahdollisia korvaajaehdokkaita hollantilaiselle.

Monet ovat puhuneet Liverpoolin kiinnostuksesta Brighton-puolustaja Ben Whitea ja Wolves-toppari Conor Coadya kohtaan, mutta nyt Klopp näyttää löytäneen suosikkinsa tammikuuta silmällä pitäen. Liverpoolin kerrotaan nimittäin virittelevän tarjousta Schalken topparilupaus Ozan Kabakista ja seurat ovatkin väitteiden mukaan aloittaneet neuvottelut 20-vuotiaan topparin potentiaalisesta siirrosta.

Kabak on yksi Euroopan lupaavimmista topparinimistä ja Schalke onkin asettanut 30 miljoonan punnan hintalapun puolustajahelmelleen. Liverpool toivoo taasen 20 miljoonan punnan ja bonuksien riittävän Turkin maajoukkuemiehen saamiseksi Anfieldille. Kabak on esiintynyt tällä kaudella Schalken paidassa kahdesti. Edelliskaudella Bundesliiga-otteluita tuli vyölle yhteensä 26 kappaletta.