Advertisement

Klopp: ”Sergio Ramos on häikäilemätön ja brutaali”

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp otti kantaa Real Madridin kapteenin Sergio Ramosin otteisiin Mestarien liigan finaalissa. Tuolloin Ramos oli osallisena tilanteessa, jonka johdosta Mohamed Salah loukkasi olkapäänsä ja joutui lopulta jättämään kentän kesken ottelun. Ramos on saanut tapauksen jälkeen paljon kritiikkiä osakseen ja monet uskovat espanjalaisen halunneen satuttaa Salahia tilanteessa. Tämän Ramos on jyrkästi kiistänyt alusta lähtien.

Klopp piti Ramosin otteita brutaaleina ja häikäilemättöminä.

”Jos katsot tilannetta jälkikäteen, etkö ole Real Madridin kannattaja, niin näet tilanteen olleen häikäilemätön ja brutaali”, saksalainen kommentoi toimittajille.

”Näin tuomarin ottavan suuret ottelut hallintaansa MM-kisoissa ja kukaan ei palannut niihin jälkikäteen. Vastaavanlaisissa tilanteissa jonkun tulisi tuomita ne paremmin.”

”Ramos sanoi jälkikäteen paljon asioita, joista en pitänyt. Ihmisenä en pitänyt hänen reaktioistaan. Hän sanoi, että mitä sitten? Mitä he haluavat? Se oli normaalia. Ei, se ei ollut normaalia.”

”Jos kaikki Ramosin tilanteet laitetaan yhteen, niin nähdään paljon tilanteita, joissa Ramos on osallisena. Vuotta aikaisemmin hän oli hankkimassa Juan Cuadradolle punaista korttia, eikä kukaan puhunut siitä jälkikäteen.”

Lähde: Goal

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom