Advertisement

Klopp sivalsi Wilderia Brighton-tasapelin jälkimainingeissa – ”Kolme vaihtoa, yksi piste”

Monet Valioliigan kärkipään joukkueiden managerit ovat valittaneet tiukasta pelitahdista ja vain kolmen vaihdon käytännöstä sarjassa. Jürgen Klopp on yksi heistä ja hän kävikin eilen harmittavan Brighton-tasapelin jälkeen kiivasta keskustelua BT Sportin toimittaja Des Kellyn kanssa.

Yhtenä kritiikin kohteista oli Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder, joka kertoi aikaisemmin viikolla Kloppin olevan itsekäs sekä ”maailmanluokan poliitikko”, vaatiessaan viittä vaihtotapahtumaa per ottelu Valioliigaan. Klopp vastasi ottelun jälkeisessä haastattelussa seuraavasti, kun James Milnerin loukkaantuminen oli framilla.

”Kun meillä oli keskustelu managerien kesken viikko sitten, muistelisin 55 tai 60 prosentin olleen viiden vaihdon puolella. Sen jälkeen mitään ei ole tapahtunut. Koska tarvitset ainakin 14 seuran äänen, mutta Chris Wilder tai kuka ikinä sanoo jatkuvasti, että olen itsekäs.”

”Mielestäni kaikki, mitä hän sanoo, näyttää sen, että hän on itsekäs, mutta se ei ole nyt tärkeää. Olin samanlaisessa tilanteessa, kun valmensin Mainzia putoamiskamppailussa. Mutta heillä (Sheffieldilla) on nyt kolme vaihtoa ja yksi piste, jos olen oikeassa.”

Wilder vastasi tyynesti Kloppin heittoon Sheffield Unitedin oman ottelun alla.

”En ole kiinnostunut tuosta tänään. Ehkä joku toinen kerta. Jürgen teki hyvän havainnon, meillä on vain yksi piste. Joten emme voi keskittyä muuhun.”

”Kaikilla on oma oikeutensa ja sarjassa on 20 änntä. Kukaan ei katso Sheffield Unitedin perään, vaan meidän täytyy huolehtia itsestämme.”

Sheffield United hävisi lopulta omat ottelunsa West Bromwichin vieraana 1-0-lukemin. Sheffieldillä on 10 ottelun jälkeen kasassa yksi piste ja se on sarjan viimeisenä.