Advertisement

Klopp trimmaa joukkojaan – Karius ulos ensimmäisten joukossa pilkkahinnalla?

Voetball 24 -lehdelle on tihkunut tietoa, jonka mukaan 26-vuotias saksalaisvahti Loris Karius olisi vaihtamassa pian maisemaa vain 4,5 miljoonan punnan siirtohintaan. “Toista mahdollisuutta” saksalaisvahdille olisi tarjoilemassa saman lähteen mukaan West Ham. Sopimusta Liverpoolin kanssa on jäljellä vielä vuoden päivät, mutta pelaavaan kokoonpanoon Karius ei ole murtautunut sitten dramaattisen kesän 2018 Mestarien liigan loppuottelun. Viimeiset kaksi kautta on kulunut lainalla turkkilaisessa Besiktasissa. Sopimukseen kuului osto-optio, jonka käyttämisen puoleen seurassa oltiin aluksi kääntymässä – mutta sitten mieli muuttui.

Kariusin ura on kulkenut mielenkiintoisia polkuja. Tänään suurin osa muistaa hänet “siitä ottelusta”. Se on kuitenkin traaginen asia tulla muistetuksi, jos mies todella kärsi noilla hetkillä aivotärähdyksestä. Niin tai näin, 26-vuotias ei ole maalivahdiksi ikäloppu. Ei ole loppujen lopuksi kulunut ikuisuutta siitä, kun Karius vielä oli yksi Bundesligan lupaavimmista maalivahdeista ja torjui Valioliigassakin hyvällä tasolla. Muun muassa itsevarmuus ja loistavat refleksit vakuuttivat Jürgen Kloppin siitä, että tämän maanmiehen kortti on katsottava.

West Hamille voisi olla hyvä ajatus ottaa hieman riskiäkin tällä hinnalla, joksi on arvioitu 4,5 miljoonaa. Sitä kuvataan alennusmyynniksi.

Muita pelaajia, jotka saattavat joutua kesän siirtoikkunassa jättämään Anfieldin, ovat Harry Wilson (lainalla Bournemouthissa) ja Marko Grujić (lainalla Herthassa).