Advertisement

Klopp tuohtui lehdistötilaisuudessa – “Tämä ei ole PlayStationilla pelaamista”

Liverpool joutui tyytymään 0-0 tasapeliin Merseysiden derbyssä sunnuntaina Evertonia vastaan Goodison Parkilla. Samalla Manchester Cityn voitettua oman ottelunsa, Liverpool joutui taipumaan mestaruustaistelussa toistaiseksi toiselle sijalle. Piikki paikkaa pitää nyt City pisteen erolla Liverpooliin. Paineet Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin ympärillä alkavat näkymään ja manageri oli lehdistötilaisuudessa silminnähden tuohtunut ottelun jälkeen.

Managerin päätös vaihtaa Sadio Mane pois kentältä ja korvata senegalilainen heikkovireisellä Adam Lallanalla herätti luonnollisesti lehdistötilaisuudessa kysymyksiä.

“Olen todella pettynyt kysymyksiinne. Me emme pelaa PlayStadionia”, Klopp vastasi.


“Emmekö mielestäni ottaneet riittävästi riskejä tänään? Tämä on kysymys on todella pettymys, sillä tämä ei ole niin helppoa. Onko jokin tasapeli, jossa emme olisi yrittäneet voittaa?”

“Te luulette että tämä on kuin PlayStationia! Laitetaan vain yksi lisähyökkääjä kentälle, niin peli muuttuu, niinkö? Jalkapallo ei toimi sillä tavalla.”

“Olemme hyökkäysvoittoinen joukkue ja otamme riskejä. Siitä ei ole epäilystäkään. Pelaamme Burnleyä vastaan ensi viikolla. Jos vain hyökkäämme siinä ottelussa, he tuhoavat meidät vastaiskuillaan.”

Liverpool on menettänyt tammikuusta lähtien peräti seitsemän pisteen etumatkan. Joukkueella on vielä yhdeksän ottelua jäljellä, mutta mestaruustaistelu jatkuu ja siitä Klopp on hyvin iloinen.

“Se on todella hyvä uutinen. Se on jopa paremmin, kuin mihin olimme valmistautuneet. Meillä on paljon otteluita pelattavana ja me olemme vakaita. Me olemme taistelussa mukana.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom