Advertisement

Klopp tyrmää huhupuheet Mbappen hankkimisesta Anfieldille – ”En näe yhdenkään seuran voivan hankkia Mbappea PSG:stä”

Kuva: TT, Henri Szwarc

Aikaisemmin viikolla Daily Express uutisoi Liverpoolin valmistelevan 215 miljoonan punnan tarjousta PSG:n ranskalaistähti Kylian Mbappesta. Mbappe on kuumimpia hyökkääjiä Euroopassa ja hän on kommentoinut haluavansa uuden haasteen uralleen, vaikka PSG:llä ei ole halua myydä hyökkääjäänsä. Myös Real Madrid on pyrkinyt kosiskelemaan nuorta ranskalaistähteä riveihinsä.


Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kommentoi huhua sunnuntaisen Manchester City -ottelun alla, kaataen kylmää vettä niiden päälle.

”Tuon kaliiberin pelaajan hankkiminen on todella hankalaa. En näe tällä hetkellä yhdenkään seuran kykenevän ostamaan Kylian Mbappea.”

”En näe kenenkään pystyvän siihen ja myös me kuulumme tähän sakkiin. Niin yksinkertaista se on.”

”Urheilullista puolta käsitellessä, en näe myöskään montaa syytä, miksi häntä ei haluaisi hankkia. Upea pelaaja!”

”Mutta kyse on tässä tapauksessa totta kai rahasta. Ei mitään mahdollisuutta, pahoittelut, että joudun lopettamaan tämän tarinan.”

Mbappe on osunut tällä kaudella Ranskan liigassa viisi kertaa puiden väliin ja antanut kolme maalisyöttöä, PSG:n johtaessa ylivoimaisesti liigaa 27 pisteellä.

Liverpool kohtaa sunnuntaina syyskauden tärkeimmässä kohtaamisessa Manchester Cityn. Jos Liverpool kykenee voittamaan ottelun, se kasvattaa eroaan toisena olevaan Cityyn nähden yhdeksään pisteeseen. Viaplay näyttää ottelun kanavillaan, sen pyörähtäessä käyntiin sunnuntaina klo 18.30.