Klopp tyrmäsi puheet onnekkaasta Leicester-voitosta – ”Meillä oli enemmän maalipaikkoja ja olimme parempi joukkue”

Kuva: TT, Paul Greenwood

Liverpool jatkoi voittokulkuaan lauantaina kaatamalla kotikentällään Leicesterin maalein 2-1. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta viidennellä lisäajan minuutilla, kun James Milner laukoi isäntien voittomaalin rangaistuspotkusta.

Leicesterin manageri Brendan Rodgers oli pelin jälkeen pettynyt lopputulokseen ja hänen mielestään Liverpool oli onnekas voittaessaan ottelun.

Pool-manageri Jurgen Kloppin mielestä hänen joukkueensa kuitenkin ansaitsi voittonsa täysin.

”Ollakseni rehellinen, tämä voitto itsessään tuntuu jo suurelta, koska tämä liiga on niin vaikea ja Liverpool-pelaajan elämä on sitä myös”, Klopp sanoi.

”Luulen Leicesterin olevan kauden lipussa neljän parhaan joukossa ja sitten he ymmärtävät, kuinka erilaista se on kun pelaat keskiviikkona, lauantaina, keskiviikkona, lauantaina.

”Heillä on laadukas joukkue ja me kaikki tiedämme Brendanin, kuinka sensaatiomainen manageri hän on ja mitä hän tekee heidän kanssaan.

”Ottelu oli vaikea, mutta 60 minuutin ajan olimme selvästi parempi joukkue. Pelasimme todella hyvää jalkapalloa, pakotimme itsemme kunnolliseen suoritukseen, mutta meillä oli pieni ongelma: teimme vain yhden maalin.

”Jos teet maalin 95. peliminuutilla rangaistuspotkusta, kaikki sanovat, että se on onnea, mutta koko pelin aikana meillä oli enemmän maalipaikkoja ja olimme parempi joukkue.”

Valioliigaa on nyt pelattu kahdeksan kierrosta ja Liverpool johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Poolin sarjajohto maajoukkuetauolle lähdettäessä on jo hulppeat kahdeksan pistettä.