Advertisement

Klopp tyytyväinen Liverpoolin niukkaan voittoon – “Tämä on asenne joka vie meidät finaaleihin”

Kuva: TT, Hannah McKay

 

Jürgen Klopp on ylistänyt pelaajiansa niukan 1-2 Southampton voiton jälkeen.

Liverpool ja Southampton ottivat yhteen Valioliigassa lauantaina. Liverpoolin päävalmentaja Klopp on kehunut pelaajiensa pakkovoittoa, ja kuvailee pelaajiensa asennetta voittaja-asenteena – asenne joka on vienyt punapaidat ennenkin loppuotteluihin.

Liverpool on alkukaudesta ollut tiukan aikataulun orja, ja toipui yhä keskiviikon Super Cupista, jossa Liverpool ylsi voittoon Chelseasta 120 minuutin ja rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Super Cupin jälkiriennoissa loukkaantunut kakkosveskari Adrian oli kysymysmerkki ennen Southampton peliä, ja pelasi viikonlopun ottelun tiettävästi puolikuntoisena. Myös James Milner loukkasi itseänsä ottelun aikana, ja pelasi loppupelin pää paketissa.

Hitaan alun ja helposti päästetystä maalista huolimatta, Liverpool onnistui voittamaan 11 peräkkäisen valioliigaottelunsa numeroin 1-2.

“Pidän poikien asenteesta”, Klopp kommentoi.

“Tiesin, että jos Adrianilla on pieninkään mahdollisuus pelata, hän haluaa pelata [loukkaantumisesta huolimatta].”

“Myös Millie [Milner], tälläinen vanhan koulukunnan asenne on sitä mitä rakastan.”

“Emme ole yllättyneitä voitosta, mutta emme ota sitä itsestäänselvyytenä, ja nyt näimme miten pelaajat reagoivat; tulimme tänne ja taistelimme kolmesta pisteestä, niin kuin pisteet olisivat olleet kolme viimeistä koko Valioliigassa.”

“Tämä on se asenne, joka on vienyt meidät loppuotteluihin, ja näin meidän pitää myös jatkaa.”