Advertisement

Klopp uskoo Evertonin olevan hyvin motivoitunut derbyyn

Liverpool kohtaa Merseysiden derbyssä tänään Evertonin. Goodison Parkilla pelattava ottelu on yksi kierroksen ehdottomista herkkupaloista. Klopp tiedostaa iltapäivän vastustajansa olevan hyvin motivoitunut ennen tärkeää paikallisottelua. Liverpool on viime vuosina hallinnut otteluparia, mutta Everton haluaa tämän tilanteen muuttuvan. Joulukuussa Liverpoolin kotikentällä pelattu ottelu päättyi tasan 1-1.

”Meillä on hyvin tärkeä ottelu erittäin motivoitunutta ja hyvin levännyttä joukkuetta vastaan”, Klopp kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

”He eivät ole voittaneet derbyä pitkään aikaan, joten heidän motivaationsa on korkeimmalla tasolla.”


”Me käytämme kotikenttämme ilmapiiriä jatkuvasti hyväksemme. Jos he haluavat tehdä samoin Goodison Parkilla, heillä on siihen kaikki oikeus. Niin se aina menee loppujen lopuksi.”

”Kyse ei ole vain ilmapiiristä tai kotijoukkueesta. Kyse on myös vierasjoukkueesta. Me olemme nyt vierasjoukkue ja meillä on niin monta fania takanamme, kun he päästävät stadionilleen. Sen jälkeen meidän on pelattava jalkapalloa. Ottelun alkaessa ei ole niinkään väliä missä olemme. Vain tekemisellämme on merkitystä.”

Klopp otti vielä kantaa loistavaan 3-0 voittoon Manchester Citystä Mestarien liigassa.

”Miksi meidän pitäisi olla juhlatuulella?”

”Miellä on vielä töitä tehtävänä. Ollakseni rehellinen, emme ole vielä juhlatuulella Manchester City –pelin jälkeen. Voitimme ensimmäisen puoliajan 3-0 ja toinen oli kiva tasapeli.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom