Advertisement

Klopp vaikuttunut Zidanen tekemästä työstä Real Madridissa – ”Kunnioitan häntä”

Liverpool ja Real Madrid kohtaavat tulevana lauantaina Mestarien liigan finaalissa Kiovassa. Ottelussa kohtaavat kaksi huippujoukkuetta, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia pelaajia. Molempien joukkueita luonnollisesti valmentaa huippunimi. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoo olevansa vaikuttunut Real Madridin Zinedine Zidanesta, jota pitää yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Klopp uskoo vahvasti myös joukkueensa menestymismahdollisuuksiin lauantain ottelussa.

”Me olemme pelanneet useita todella suuria otteluita ja olemme voittaneet niistä useita. On selvää, että voimme voittaa tärkeitä pokaaleita tälle seuralle”, Klopp kertoi UEFA:lle.

”Se ei tule olemaan helppoa, mutta se on mahdollista. On siistiä pelata Real Madridia vastaan. He ovat puolustavia mestareita.”

”Zidane on yksi kaikkien aikojen top-viisi pelaajista maailmassa. Nyt hän valmentaa Real Madridia, joka on todella kokenut joukkue. Siitä tulee mukava haaste.”

”Olen todella iloinen, etten pelaa kentällä häntä vastaan. Minä häntä vastaan, merkkaamassa häntä tai vastaavaa. Olen iloinen, että voin lähettää kentälle pelaajani.”

”Hän on poikkeuksellinen hahmo jalkapallomaailmassa. Arvostan häntä. Ihailin häntä pelaajana ja kunnioitan häntä kollegana. On uskomatonta, mitä hän on saanut Real Madridissa aikaan.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom