Advertisement

Klopp valittiin Valioliigan maaliskuun manageriksi

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on valittu Valioliigan maaliskuun parhaaksi manageriksi. Valinta suoritettiin yhdistetyllä fanien sekä asiantuntijoista muodostetun raadin äänestyksellä. Valioliiga tiedotti valinnasta tänään verkkosivuillaan.

Klopp johdatti Liverpoolin maaliskuun neljässä Valioliigan ottelussaan kolmeen voittoon sekä yhteen tasapeliin. Kuun ensimmäinen ottelu oli perinteikäs Liverpoolin paikalliskamppailu, jossa joukkueet jäivät Evertonin kotistadionilla Goodison Parkilla maalittomaan tasapeliin. Siitä eteenpäin maaliskuu oli Liverpoolille voitokas ja matkalla kaatuivat Burnley, Fulham sekä Tottenham Hotspur.

Tämä on kolmas kerta Kloppin uralla, kun hän voittaa Valioliigan kuukauden managerin palkinnon. Aiemmin tällä kaudella hänet valittiin joulukuun parhaaksi. Sitä ennen Klopp juhli syyskuussa 2016.

Kloppin johdolla Liverpool on noussut taistelemaan tiiviisti Valioliigan mestaruudesta. Kun joukkueella on jäljellä viisi ottelua, se johtaa Valioliigaa kahden pisteen erolla Manchester Cityyn. Cityllä on kuitenkin ottelu vähemmän pelattuna.

Kilpailussa maaliskuun kuukauden managerin pystistä Klopp päihitti niin ikään ehdolla olleet Manchester Cityn Pep Guardiolan, Southamptonin Ralph Hasenhüttlin, Leicester Cityn Brendan Rodgersin sekä Evertonin Marco Silvan.