Klopp ylistää joukkueensa esitystä Tottenhamia vastaan – ”Se oli kauden paras suorituksemme”

Liverpool matkasi Tottenhamin vieraaksi Wembleylle ja sai ottelusta tuliaisiksi täydet kolme pistettä. Joukkue pelasi erittäin vahvan ensimmäisen puoliajan ja otti lopulta makean 1-2 voiton. Joukkueen manageri Jürgen Klopp oli syystäkin tyytyväinen ottelun jälkeen näkemäänsä. Saksalaisen mukaan Tottenham-ottelu oli kauden parasta Liverpoolia toistaiseksi.

”Peli oli erittäin hyvää. Se oli intensiivinen urakka ja pojat onnistuivat siinä. Se oli ansaittu voitto”, Klopp kertoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

”Yli 85 minuuttia olimme dominoivia pallon kanssa ja ilman palloa. Me aiheutimme suuria ongelmia. He (Tottenham) eivät onnistuneet tänään niissä asioissa, joita he normaalisti tekevät.”

”En pidä mitään itsestään selvyytenä, sillä pojat tulivat takaisin tiiviin maaottelutauon jälkeen. Meillä oli yhdet harjoitukset ja sitten pelasimme ja noudatimme pelisuunnitelmaamme.”

”Pelasimme yhtä jalkapallon suurimman itseluottamuksen omaavaa joukkuetta vastaan. He ovat tottuneet siihen mitä he tekevät ja heitä vastaan on vaikea pelata. Se tarkoitti sitä, että meidän oli pysyttävä tiiviinä.”

Liverpool jatkaa Valioliigassa yhä ilman pistemenetyksiä, mutta se menetti ykköstilansa Chelsealle, joka meni joukkueen ohi maalieron turvin.