Advertisement

Klopp ylistää Manen ja Salahin suorituksia Porton illassa

Liverpool murskasi Porton totaalisesti Mestarien liigan ensimmäisen jatkopelikierroksen ensimmäisessä osaottelussa Porton kotikentällä. 0-5 tulos ei jättänyt mitään epäselvää siitä, kumpi on tällä hetkellä parempi joukkue ja samalla toiseen osaotteluun ei jäänyt juurikaan jännitettävää. Liverpoolin Sadio Mane teki ottelussa kolme maalia ja Mohamed Salah kerran. Tämän lisäksi Salah oli jälleen usein käynnistämässä Liverpoolin tappavan vaarallisia vastaiskuja.

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp jakoi ottelun jälkeen kehuja loistavasti pelanneelle kaksikolleen.

”Tänään Mane osoitti jälleen sen, kuinka fantastinen pelaaja hän on. Hän on ollut tärkeä ja hän on ollut kokoajan meille fantastinen. Myös silloin, kun hän ei ole ollut aivan parhaimmillaan. Se on todellista laatua. Jos et ole 100 prosenttisessa vireessä, mutta pystyt silti tekemään maaleja. Ehkä niitä ei ole syntynyt yhtä usein kuin aiemmin, mutta hän on ollut useissa maaleissa mukana.”


Salah on puolestaan tehnyt seuralle jo 30 maalia kuluvalla kaudella ja egyptiläiselle ei tällä hetkellä vaikuta löytyvän pysäyttäjää.

”Hän pelaa hyvää kautta, sen voi tunnustaa jo tässä vaiheessa. Se on luonnollisesti meille hyvin tärkeää.”

”Olemme puhuneet täysin ansaitusti Mo:sta viime viikkoina. Mutta Manen paluu vireeseen tänään on loistava asia ja Roberto Firmino oli jälleen uskomaton.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom