Advertisement

Kloppilta myrskyvaroitus Tottenhamille – “Paras joukkue, jonka kanssa olen valmistautunut finaaliin”

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp hehkuttaa joukkuettaan Mestarien liigan finaalin alla. 51-vuotiaan saksalaisluotsin mielestä tämän kauden Liverpool-joukkue on paras, minkä kanssa hän on koskaan valmistautunut finaaliin.

Liverpool on hävinnyt viimeiset kolme eurofinaaliaan, joista kaksi viimeisintä Kloppin alaisuudessa (2016 ja 2018). Viime vuonna Liverpool taipui Realille Mestarien liigan finaalissa ja vuonna 2016 Sevillalle Eurooppa-liigan finaalissa.

Klopp kärsi Mestarien liigan finaalitappion myös vuonna 2013, kun Dortmund hävisi Wembleyllä pelatussa finaalissa Bayern Munchenille. Kaiken kaikkiaan Klopp on hävinnyt jo kuusi finaalia perätysten, eikä ole koko uransa aikanakaan voittanut niitä kuin yhden kymmenestä.

“En halua haukkua muita joukkueitani, rakastan niitä kaikkia, sillä he kaikki antoivat kaikkensa, mutta en ole koskaan ollut mukana finaalissa, jossa minulla olisi ollut parempi joukkue kuin tämä”, Klopp hehkutti.

“Nämä pojat antoivat meille mahdollisuuden olla siellä, antoivat ja osoittivat meille paljon. Barcelona-pelien välillä kukaan ei uskonut meihin enemmän kuin joukkue itse. Siksi olemme täällä. Se on sensaatiomainen tilanne.

“Halusimme edetä tänne, mutta jo lohkovaiheessa se näytti siltä, että jatkopaikka lipuu sormistamme. Meillä oli ongelmia vieraspeleissä, mutta etenimme siitä huolimatta jatkoon kypsällä tavalla (lohkovaiheen päätöskierroksen pakollinen kotivoitto Napolia vastaan).

“Siitä lähtien kaikki vieraspelimme olivat todella vakuuttavia. Tulos Barcelonaa vastaan ei ollut hyvä, mutta peliesitys oli.”

Mestarien liigan finaali Liverpoolin ja Tottenhamin välillä pelataan Madridissa tulevana lauantaina kello 22 alkaen.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!