Advertisement

Kloppin ja Liverpoolin tuska syvenee – Salahilla todettiin koronatartunta maajoukkueen mukana

Liverpoolin ja Egyptin maajoukkueen tähtipelaaja Mohamed Salah on saanut positiivisen testituloksen koronatestistä. Egyptin jalkapalloliitto vahvisti asian Twitterissä ja kertoi Salahin olevan eristettynä muusta joukkueesta. Salahin kerrotaan olleen oireeton ja hänen lisäksi muita positiivisia testituloksia ei Egyptin joukkueesta löytynyt.

Liverpool-hyökkääjän oli tarkoitus pelata maajoukkueensa mukana Afrikan mestaruuskilpailuiden karsintaotteluissa Togoa vastaan tänään lauantaina ja ensi tiistain. Paluu seurajoukkueen mukaan siis venähtää ja Salahilta jää ainakin tuleva Leicester-peli välistä karanteenin takia. Myös Mestareiden Liigan kotiottelu 25.11. Atalantaa vastaan on vaakalaudalla, koska karanteenin loputtua treenipäivät joukkueen kanssa jäävät vähiin.

Jürgen Klopp ja Liverpool on siis tiukan paikan edessä tulevina viikkoina. Maajoukkuetauon aikana myös luottotoppari Joe Gomez loukkasi polveaan harjoituksissa ja tulee olemaan pitkään poissa pelikentiltä. Muutenkin Liverpool-nippu on loukkaantumisten sävyttämä, kun Virgil Van Dijk, Fabinho, Trent Alexander-Arnold kärsivät omista vammoistaan ja ovat poissa joukkueen vahvuudesta.

Salah oli jo neljäs tällä kaudella koronavirustartunnan saanut Liverpool-pelaaja. Aikaisemmin tartunnan ovat saaneet syyskuussa Thiago sekä lokakuussa Sadio Mane ja Xherdan Shaqiri. Liverpool onkin Salahin koronatartunnan myötä menettänyt kuluvan kauden aikana yhteensä 14 pelaajaa loukkaantumisten tai positiivisten koronatestitulosten myötä. Otteluita Liverpoolilla on pelattuna vain 13 kappaletta.