Advertisement

Kloppin mielestä Oxlade-Chamberlainilla on varaa kehittyä

Liverpoolin kesähankinnan Alex Oxlade-Chamberlainin otteet uudessa seurassa eivät ole sujuneet aivan hänestä maksetun 35 miljoonan punnan aiheuttamien odotusten mukaisesti. Hyviä esityksiä on toki nähty, mutta pääsääntöisesti suorittaminen on ollut virhealtista. Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan, pelaajalla onkin edelleen varaa kehittyä.

Oxlade-Chamberlain on joutunut istumaan suurimman osan peleistä penkillä, saaden vastuuta lähinnä vaihtopelaajan roolissa. Viimeisestä viidestä Liverpoolin ottelusta englantilainen on päässyt avaukseen peräti kolmessa, joten tässä suhteessa tilanne näyttää edistymisen merkkejä.

Swanseaa vastaan Oxlade-Chamberlain teki joukkueensa viimeisen maalin 5-0 päättyneessä ottelussa. Ottelun jälkeen englantilainen kuitenkin kritisoi voimakkaasti omaa suoritustaan, eikä ollut otteisiinsa tyytyväinen kyseisessä ottelussa.


”Ox on viisas pelaaja. Hän tietää, ettei hänen esityksensä Swanseaa vastaan ollut lähellekään paras mahdollinen. Se ei kuitenkaan ole ongelma ja se kuuluu jalkapalloon”, Klopp kertoi seuran internetsivuilla.

”Ox tarvitsee aikaa sopeutuakseen uudelle pelipaikalleen ja se ei ole ongelma. Hänellä on paljon tilaa kehitykselle. On hienoa nähdä, että hän tekee todella paljon töitä sen eteen.”

”Hän on paljon töitä tekevä poika, joka haluaa kehittyä. On hyvä, että hän tietää itse voivansa tehdä asioita paremmin. Meidän täytyy tehdä töitä yhdessä sen eteen, että hän voi suoriutua paremmin”, Klopp jatkoi.