Advertisement

Kloppin mukaan huippukausi oli vasta ensimmäinen askel

Liverpool pelasi Valioliigassa ilmiömäisen kauden. He keräsivät 97 pistettä ja kärsivät vain yhden tappion. Maalierokin jäi peräti 67 maalia plussan puolella. Tästä kaikesta huolimatta mestaruutta juhli jälleen Manchester City. City hävisi kauden aikana peräti neljä peliä, mutta tasapelejä sillä oli vain kaksi. Liverpool puolestaan pelasi peräti seitsemän kertaa tasan ja tässä oli tällä kertaa ero mestarin ja kakkosen välillä. Liverpoolin loistavan kauden voi kuitenkin kruunata Mestarien liigan voitto, sillä joukkue kohtaa kesäkuun ensimmäinen päivä pelattavassa finaalissa Tottenhamin.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoo, että tämän kauden taistelu Valioliigan herruudesta on ollut vain ensimmäinen askel Liverpoolille.

“Ihmiset voivat sanoa, että olisimme voineet tehdä sitä tai olisimme voineet tehdä tätä. Asia ei kuitenkaan ole niin En usko, että olisimme voineet tehdä mitään paremmin. City oli onnekas muutaman kerran ja me olimme onnekkaita muutaman kerran. Kyse oli siitä, että pysyimme mukana taistelussa ja uskoimme mestaruuteen”, Klopp kertoi Sky Sportsille.


“Kun vastustajasi on City tilanne on vaikea. He eivät päässeet eroon meistä, emmekä me päässeet eroon heistä. Toiseksi jääminen ei ollut sitä, mitä minä halusin, mutta näen tämän ensimmäisenä askeleena joukkueelle. Meillä on kolme viikkoa aikaa valmistautua Mestarien liigan finaaliin, jota yritämme todella voittaa.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom