Advertisement

Kluivert Valioliigaan? Italialaislehti: Arsenal ja Roma neuvottelevat pelaajavaihtokaupasta

Italialaislehti Corriere dello Sportin mukaan Arsenal ja Roma saattavat tehdä pelaajavaihtokaupan kesällä.

Arsenalista Romaan olisi liikkumassa jo tämän kauden Italiassa lainalla pelannut Henrikh Mkhitaryan ja Romasta Arsenaliin olisi siirtymässä Justin Kluivert.

Mkhitaryan on aiemmin ilmaissut halustaan jatkaa pelaajauraansa Romassa ja seurat ovatkin käyneet neuvotteluja pysyvästä siirrosta. Arsenal pyytää keskikenttäpelaajastaan tiettävästi noin 10 miljoonan punnan siirtokorvausta, jota Roma ei ole talousvaikeuksien vuoksi valmis maksamaan. Juuri siitä syystä jo aiemmin Arsenaliin yhdistetty Justin Kluivert voisi olla ratkaisu Mkhitaryanin pysyvän siirron toteuttamiseksi.


21-vuotiasta laitahyökkääjää pidettiin yhtenä Euroopan suurimmista talenteista, kun hän siirtyi Ajaxista Romaan kaksi vuotta sitten. Hollantilaislegenda Patrick Kluivertin poika ei ole kuitenkaan onnistunut Italiassa odotetulla tavalla ja maiseman vaihdos voisi tehdä pelaajalle hyvää, sillä monet uskovat yhä, että Justinista voi tulla yksi maailman parhaimmista pelaajista.

Corriere dello Sportin mukaan pelaajavaihtokauppa ei kuitenkaan toteudu ihan päittäin, vaan Arsenalin tulee maksaa Romalle lisäksi noin 13 miljoonaa puntaa. Vaihtokaupasta todennäköisen tekee se, että sekä Mkhitaryanin että Kluivertin agenttina toimii raha-ahne Mino Raiola.