Advertisement

Kokenut englantilaishyökkääjä pitkällä lainasopimuksella Rangersin riveihin

Valioliigaseura Bournemouthia edustava konkarihyökkääjä Jermain Defoe siirtyy pitkällä lainasopimuksella skotlantilaisjätti Rangersin riveihin.

Defoen lainasopimus on 18 kuukauden mittainen, mutta Bournemouthilla on mahdollisuus kutsua hyökkääjä takaisin riveihinsä ensi kesänä sekä tammikuussa 2020.

36-vuotias Defoe on jäänyt tällä kaudella todella vähälle vastuulle ja pelannut vain neljässä valioliigaottelussa sekä yhtä monessa Carabao Cupin ottelussa. Valioliigan neljässä ottelussa peliaikaa on kertynyt yhteensä vaivaiset 25 minuuttia. Maalinteossa hän ei ole onnistunut kertaakaan.

Vielä viime kaudella englantilaishyökkääjä pelasi 24 valioliigaottelua ja viimeisteli neljä niissä neljä maalia. Defoe pääsi pelaamaan kahdesti myös Englannin paidassa MM-karsinnoissa, joissa hän teki yhden maalin. Lopulliseen MM-kisamiehistöön hän ei kuitenkaan mahtunut.

Defoe pääsee Rangersissa pelaamaan tutun miehen alaisuudessa, sillä Steven Gerrard toimii skotlantilaisseuran managerina. Defoe ja Gerrard ovat toisilleen tuttuja niin valioliigaviheriöiltä kuin myös Englannin maajoukkueesta.

Rangers on tällä hetkellä Skotlannin Liigassa kakkosena, tasapisteissä sarjakärki Celticin kanssa.