Advertisement

Kokenut italialaisluotsi nostanut kuin varkain Evertonin taistelemaan europelipaikoista – kapteenikin epäuskoinen: “En olisi uskonut kaksi kuukautta sitten”

Kuva: TT, Matt Bunn

Everton on noussut kuin varkain taistelemaan europelipaikoista Valioliigassa. Vielä kaksi kuukautta sitten merseysidelaisseura oli sarjataulukon hännillä putoamistaistossa, mutta kokeneen italialaisluotsi Carlo Ancelottin palkkaamisen jälkeen Everton on tehnyt rajua nousua. Tällä hetkellä Everton on sarjataulukossa sijalla seitsemän, vain kolmen pisteen päässä europelipaikasta.

Evertonin kapteeni Seamus Coleman myöntää, ettei olisi kaksi kuukautta sitten uskonut, että europelipaikoista taistelu olisi ollut mahdollista.

“Yritämme napata paikan eurokentille. Muutama kuukausi sitten emme uskoneet, että sen saavuttaminen olisi mahdollista. Mutta pelaamme nyt hyvin ja odotamme jokaista peliä innolla”, Coleman kertoi.

“Meidän on nyt työnnettävä itsemme Eurooppaan. Mielestäni tämä seura tarvitsee europelejä ja me kaikki haluamme sitä.”

“Se mitä tämä seura haluaa saavuttaa seuraavien kolmen, neljän, viiden vuoden aikana, on pelata europelejä joka kausi. Jos voimme saavuttaa sen [europelipaikan] tänä vuonna, se on bonus.”