Advertisement

Koko totuus Arsene Wengerin toimitsijakiellon takana

Arsene Wengerille langettiin neljän ottelun toimitsijakielto viime kuun ottelussa Burnelytä vastaan. Ranskalaisvalmentaja tulistui ja hyökkäsi niin verbaalisesti kuin fyysisesti neljännen erotuomarin, Anthony Taylorin kimppuun lisäajalla tuomitun rangaistuspotkun seurauksena. The Football Association (FA) on nyt julkistanut Taylorin kirjoittaman raportin tapahtuneesta.

Arsene Wengerin väitetään sanoneen ”suksi helvettiin” neljännelle erotuomarille tilanteessa, jossa aiemmin julkisuuteen tuli esille ainoastaan Wengerin sanoneen tuomaria ”epärehelliseksi”.

Taylor on raportissaan kirjottanut seuraavasti: ”Rangaistuspotku tuomion seurauksena hänen joukkuetta vastaan, noin 92. peliminuutilla, herra Wenger poistui valmentajan alueelta uhmatakseen minua erimielisyyden takia. Ennen kuin hän sanoi mitään, sanoin hänelle: ’Ajattele huolellisesti ennen kuin sanot mitään’.”

”Hän vastasi ’sinä olet epärehellinen sinun liittoasi kohtaan’. Tulkitsin tämän minun ja tuomarin, Jon Mossin puolueettomuuden kyseenalaistamiseksi. Sanoin herra Wengerille ettei kyseinen kommentti ollut hyväksyttävä, joten hän sanoin minulle ’suksi helvettiin’ kahdesti.”

Arsene Wenger kärsi viimeisein ottelun pelikiellon viime kierroksen ottelussa Hull Cityä vastaan, ja on taas tositoimissa ensi viikonloppuna Arsenalin matkatessa Southamptonin vieraaksi.