Advertisement

Kolme Valioliiga-seuraa Liverpool-pakin perässä

Liverpoolin oikea laitapuolustaja Nathaniel Clyne on herättänyt mediatietojen mukaan ainakin kolmen Valioliiga-seuran kiinnostuksen. Kesällä saatetaankin siis nähdä miehestä tarjouskilpailu.

Clyne vietti loppukauden tammikuusta lähtien lainalla Bournemouthissa ja sai hyvin vastuuta manageri Eddie Howelta. Sky Sportsin tietojen mukaan Bournemouth onkin yksi Clynestä kiinnostuneista seuroista. Muut seurat ovat Crystal Palace sekä West Ham United. Liverpoolin arvellaan asettaneen Clynen hintalapuksi 15 miljoonaa puntaa.

Crystal Palacella on oikean pakin tontilla oma nuori tähtensä Aaron Wan-Bissaka, mutta hän on isompien seurojen kiikarissa ja Clyne toimisi kelpo korvaajana, mikäli nuorukaiselle koittaa siirto kirkkaampiin valoihin. West Hamin oikea pakki Pablo Zabaleta on puolestaan 34-vuotias, ja 28-vuotias Clyne voisi toimia pidemmän tähtäimen korvaajana hänelle.


Liverpoolissa Clynen aika taitaa kuitenkin olla ohi. Trent Alexander-Arnold ja Joe Gomez kuuluvat molemmat Englannin lupaavimpiin nuoriin pelaajiin ja ovat jo tehneet debyyttinsä miesten maajoukkueessakin.

Useiden englantilaisseurojen lisäksi myös italialainen suurseura Napoli on huhujen mukaan kiinnostunut Clynestä. Napolin pääkohteena on Tottenhamin Kieran Trippier, mutta mikäli he epäonnistuvat hänen hankinnassaan, on Clyne seuraavana listalla.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!