Advertisement

Kolmen Tottenham-tähden sopimus päättyy ensi kesänä – Seuran puheenjohtaja “ei pelkää” käydä kauppaa kilpailijoiden kanssa

Kuva: TT, Kim Cheung

Tottenhamin keskikenttäpelaaja Christian Eriksen on yksi kuumimmista nimistä tammikuun siirtoikkunassa.

27-vuotiaan Eriksenin sopimus päättyy ensi kesänä, joten hän voi neuvotella ilmaisesta siirrosta ulkomaisten seurojen kanssa 1. tammikuuta alkaen.


Tottenham on yrittänyt useaan otteeseen tarjota Eriksenille jatkosopimusta, mutta tanskalainen ei ole halukas jatkamaan uraansa pohjoislontoolaisseurassa.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on valmis kuuntelemaan Eriksenistä tarjouksia tammikuussa, jotta seura ei menettäisi tähtipelaajaansa ilman siirtokorvausta. Ainakin Manchester United ja Real Madrid ovat aiemmin osoittaneet kiinnostuksensa tanskalaispelaajasta.

“Emme todellakaan pelkää käydä kauppaa kilpailijoidemme kanssa”, Levy vastasi Standard Sportin kysymykseen siitä, suostuisiko hän myymään Eriksen toiselle valioliigaseuralle.

Eriksen ei suinkaan ole ainut Tottenham-pelaaja, jonka sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Myös pitkäaikaisten luottopuolustajien – Toby Alderweireldin ja Jan Vertonghenin – sopimukset päättyvät ensi kesänä. Levyn mukaan jatko Spursissa on pitkälti pelaajista itsestään kiinni.

“Näkemykseni on todella yksinkertainen. Jotta pelaaja voi allekirjoittaa uuden jatkosopimuksen, hänen on myös haluttava tehdä se. Se on pelaajista kiinni, haluavatko he pysyä Tottenhamissa”, Levy kertoi.

“En halua kuitenkaan kommentoida yksittäisiä pelaajia liikaa. Mielestäni se on epäoikeudenmukaista. Jokainen tilanne on erilainen. Voi olla, että pelaaja joka haluaa jäädä seuraan, on pelaaja, jonka emme halua jäävän seuraan.”