Advertisement

Kolumbian Carlos Sanchez West Hamin uusin hankinta

West Ham teki siirtoikkunan viimeisenä päivänä pari mielenkiintoista hankintaa. Aiemmin päivällä seuraan saapui Lucas Perez Arsenalista ja siirtoikkunan viimeisen tunnin aikana seura hankki vielä Kolumbian maajoukkueessa pelaavan puolustavan keskikenttäpelaaja Carlos Sanchezin Fiorentinasta kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Kokeneella 32-vuotiaalla kolumbialaisella on allaan 88 maaottelua. Valioliiga on pelaajalle tuttu ympäristö, sillä hän on pelannut sarjassa aiemmin Aston Villan kanssa.

“Olen hyvin iloinen ollessani täällä. Olen innoissani ja odotan innolla tulevia saavutuksiamme”, Sanchez kertoi seuran internet-sivuilla.

“Päätin tulla tänne ensiksi sen takia, että tämä on Valioliiga ja toiseksi sen takia, että tämä on kaunis seura. Sen kannattajat auttavat aina joukkuetta. Kolmanneksi tämä on loistava mahdollisuus minulle ja mahtava projekti.”

“Haluan kiittää kaikkia ihmisiä ja seuraa minun tuomisesta tänne.”

Manuel Pellegrinillä on käytössään erinomainen joukkue. West Ham on hankkinut tukun loistavia vahvistuksia. Seuraan on saapunut Perezin ja Sanchezin lisäksi muun muassa Lukasz Fabianski, Jack Wilshere, Fabian Balbuena, Issa Diop, Ryan Fredericks, Felipe Anderson sekä Andriy Yarmolenko.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom