Kompany uskoo Cityn olevan valmis loistamaan Mestarien liigassa

Manchester Cityn kapteeni Vincent Kompany uskoo joukkueensa olevan valmis menestymään myös Mestarien liigassa. City kohtaa jatkopelien ensimmäisellä kierroksella Baselin ja ensimmäinen ottelu pelataan Sveitsissä tänään. Manchester City on menestynyt viime vuosina Valioliigassa hyvin, mutta Mestarien liigan huippusijoitukset ovat jääneet vielä odottelemaan parempia aikoja.

”Jos on olemassa vuosi, aika, hetki, jolloin joukkue on valmis tuntemaan olonsa kotoisaksi tässä kilpailussa, niin se on nyt”, Kompany kertoi ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

”En aio sanoa, että se on vain ajan kysymys, sillä osa joukkueista ei koskaan voita tätä kilpailua. Mikäli voimme kuitenkin pelata tällaisella itseluottamuksella, niin ellei se tapahdu tällä tai ensi kaudella, se tapahtuu loppujen lopuksi. Olen täysin varma siitä.”

City on pelannut niin Valioliigassa, kuin Mestarien liigassakin kuluvalla kaudella loistavasti. Sillä on yhteensä vain kaksi tappiota molemmista sarjoista. Lisäksi se on mukana vielä kaikissa neljässä kilpailussa, joten mahdollisuudet voittaa neljä pokaalia ovat yhä olemassa. Joukkue on kärsinyt lukuisista loukkaantumista, mutta on aina onnistunut löytämään korvaajan joukkueestaan loukkaantuneelle pelaajalle. Valioliigan mestaruus on käytännössä katsoen jo varma, sillä ero toisena olevaan Manchester Unitediin on jo peräti 16 pistettä. Sen sijaan Mestarien liigassa on mukana yhä kovia joukkueita. Cityn vire on tällä hetkellä sellaisella tasolla, että sitä on ehdottomasti pidettävänä ehkä kovimpana suosikkina Mestarien liigan voittajaksi.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom