Advertisement

Kompanylle kymmenen vuotta täyteen Cityssä – manageri ja joukkuetoverit jakoivat kiitoksensa

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola, maalivahti Claudio Bravo ja puolustaja Benjamin Mendy antoivat kunnioituksensa joukkueen kapteenille Vincent Kompanylle, joka liittyi seuraan tänä päivänä, tasan kymmenen vuotta sitten.

Kompany liittyi Manchester Cityn vahvuuteen Hamburger SV:n riveistä 22.elokuuta vuonna 2008 7,65 miljoonan punnan siirtosummalla. Kompany on voittanut Cityn riveissä kolme kertaa Valioliigan sekä Liigacupin, kahdesti Community Shieldin sekä kertaalleen FA Cupin.

Viime vuosien aikana Kompany on pääasiassa kamppaillut vammoja vastaan. 32-vuotias belgialaistoppari pelasi Guardiolan alaisuudessa vain 28 valioliigaottelua kahden ensimmäisen kauden aikana.

Guardiola kuitenkin kunnioittaa Kompanyn saavutuksia viimeisen kymmenen vuoden aikana ja sanoi olevansa ylpeä päästessään työskentelemään yhdessä belgialaisen kanssa.

“Kun yksi pelaaja on samassa joukkueessa kymmenen vuoden ajan, se johtuu siitä, että hänessä on jotain erityistä, Guardiola sanoi CityTV:lle.

“Joten minun täytyy olla ylpeä, että pääsen työskentelemään hänen kanssaan myös tällä kaudella. Tämä on nyt meidän kolmas kausi yhdessä – kiitos paljon!

Claudio Bravo kommentoi myös kapteenin pitkäaikaista sitoutumista Cityssä: “Hyvin harvoilla pelaajilla on samanlainen ura tässä joukkueessa kuin sinulla.

Benjamin Mendy lisäsi: “Olet syntynyt tähän joukkueeseen! Olet loistava kaveri, hyvä mies ja hyvä kapteeni, jolla on paljon kokemusta.