Advertisement

Konkaripuolustaja lähtemässä Bayern Münchenin ensi kesänä

Bayern München hankki tuoreen maailmanmestarin 80 miljoonalla eurolla, kun Lucas Hernández siirtyy seuraan ensi kesänä Atletico Madridista. Hernandez ei ole ainoa tuore maailmanmestari, joka siirtyy ensi kesänä Bayernin puolustukseen. Seura ilmoitti jo aiemmin hankkineensa Benjamin Pavardin VfB Stuttgardista. Joukkueessa on jo valmiiksi kolme Saksan maajoukkuepuolustajaa. Kolmikosta Niklas Süle, Jerome Boateng sekä Mats Hummels ainakin yhden on tehtävä tilaa uusille hankinnoille.

Saksalainen julkaisu Süddeutsche Zeitung uskoo nimenomaan 30-vuotiaan Boetengin olevan pelaaja, joka lähtee seurasta ensi kesänä. Boateng on viime vuosina herättänyt paljonkin kiinnostusta siirtomarkkinoilla, kun huhut ovat vieneet saksalaista ainakin PSG:n sekä Manchester Unitedin riveihin.

Boateng on edustanut Bayernia jo kahdeksan vuoden ajan. Kuluvalla kaudella puolustaja on pelannut 23 ottelua. Saksalaisen sopimus Bayernin kanssa umpeutuu kuitenkin vasta kesällä 2021. Tämän johdosta Bayern saisi pelaajastaan vielä varsin tuntuvan korvauksen, sillä Boateng on yhtä huippupuolustaja kaikilla mittareilla.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom