Advertisement
" "

Koscielny lähellä paluuta pelikentille

Arsenalin keskuspuolustaja Laurent Koscielny ei ole tällä kaudella vielä jalkapalloa pystynyt pelaamaan. Koscielny loukkasi akillesjänteensä toukokuun alussa Eurooppa-liigan ottelussa Atletico Madridia vastaan, ja tuo vamma on pitänyt hänet sivussa siitä asti. Koscielnyltä jäi väliin myös Ranskan mestaruuteen päättyneet MM-kisat Venäjällä, mikä sai hänet pettyneenä lopettamaan maajoukkueuransa.

Nyt Koscielny on kuitenkin lähellä paluuta pelikentille Arsenalin paidassa. Arsenalin managerin Unai Emeryn mukaan hän edistyy hyvin harjoituksissa ja pian on aika nähdä mies taas myös peleissä kentän puolella.

“Hänen päivittäiset tuntemuksensa ovat tärkeimpiä ja se että hän tuntee olonsa paremmaksi jokaisen harjoituksen jälkeen,” Emery totesi Sky Sportsin mukaan. “Hän on lähellä paluuta ja pelejä kanssamme, mutta tällä hetkellä olemme vain tyytyväisiä että hän tuntee olonsa hyväksi.”

Emeryn mukaan ensi viikonlopun pelien jälkeen alkavan maajoukkuetauon jälkeen on luultavasti pian aika nähdä myös Koscielny kentällä.

“Hän parantaa joka päivä ja ajattelemme paluuta maaotteluiden jälkeen,” Emery jatkoi. “Toivottavasti pystymme jatkamaan työntekoa samaan tapaan ja voimme ryhtyä ajattelemaan hänen peluuttamistaan myös otteluissa.”

Vaikka Arsenalin kausi on tuloksellisesti alkanutkin ihan mallikkaasti, ei puolustus ole aivan rautainen ollut. Arsenal on pitänyt maalinsa puhtaana 11 Valioliiga-ottelussaan vain kahdesti. Koscielny on ollut viime kausien ehdoton johtohahmo puolustuksessa ja vaikka huippukuntoon pääsemisessä kestääkin vielä aikansa, on hän varmasti erittäin tervetullut takaisin.

Arsenal kohtaa maaottelutauon jälkeen sunnuntaina 25. marraskuuta Bournemouthin Valioliigassa. Seuraavana torstaina vuorossa on Eurooppa-liigan ottelu Vorsklaa vastaan, jonka voisi ajatella olevan hyvä mahdollisuus Koscielnylle saada ensimmäiset minuutit alle.