Advertisement

Kovassa vireessä oleva Watford vierailee Wembleyllä

Tottenham ja Watford ottavat toisistaan mittaa Wembleyllä tänä iltana kello 22 alkavassa ottelussa.

Tottenhamin viime viikot ovat olleet painajaismaisia. Kaksi viikkoa sitten Manchester United kävi ryöstämässä kolme pistettä Wembleyltä 1-0 -vierasvoitolla, joka merkitsi käytännössä mestaruushaaveiden lopullista hautaamista. Viime viikolla pohjoislontoolaisten tuska jatkui. Ensiksi Chelsea pudotti Tottenhamin Liigacupin finaalista rangaistuspotkukilpailun päätteeksi ja viikonloppuna Crystal Palace lisäsi Spursin tuskaa pudottamalla Mauricio Pochettinon miehistön myös FA Cupista.

Spursin ja Pochettinon ainoa mahdollisuus pokaaliin on enää Mestarien liigassa, josta sitä ei ole tulossa. Liekö Pochettinon pasmat menneet sekaisin United-huhuista vai mistä, mutta joulukuussa alkaneiden huhujen jälkeen Spurs on hävinnyt neljä ottelua, eli enemmän kuin koko alkukaudella yhteensä.

Spursin tilanne ei helpota yhtään se, että avainpelaajat Dele Alli ja Harry Kane ovat loukkaantuneina, eikä se, että illan vastustaja Watford on todella kovassa iskussa.

Watford on voittanut edellisestä kymmenestä ottelusta viisi, pelannut neljästi tasan ja hävinnyt vain kerran. Vaikka vastustajat eivät ole olleet ihan parasta A-luokkaa, on hyvä vire nostanut taatusti joukkueen itseluottamuksen tappiin asti.

Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat olleet hyvin tasaisia tällä kaudella. Valioliigan avauskohtaamisesta Watford nappasi 2-1 -kotivoiton, mutta Liigacupin kohtaamisessa Wembleyllä Spurs oli parempi rangaistuspotkukisan jälkeen 3-2 -lukemin.

Illan ottelussa itseluottamuksensa menettänyt Tottenham on vain pieni suosikki hyvävireistä Watfordia vastaan. Mikäli vetoja meinaa sisään laittaa, lähtisin kokeilemaan tasapeliä sekä vierasvoittoa.

Tottenhamilta sivussa ottelusta ovat jo aiemmin mainitut Kane ja Alli sekä puolustaja Ben Davies. Heung-Min Son puolestaan tekee paluun kokoonpanoon.

Watfordilta sivussa ovat puolustaja Sebastian Prodl sekä keskikenttäpelaaja Kiko. Siirtohuhuissa vahvasti PSG:n riveihin yhdistetty Abdoulaye Doucouren pelaaminen on epävarmaa.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!