Advertisement

Krychowiak West Bromwich Albionin keskikentälle

West Bromwich Albion jatkaa vahvaa menoaan siirtomarkkinoilla. Aiemmin tänään julkistettiin vasemman laitapuolustajan Kieran Gibbsin siirto seuraan. Nyt seura on julkistanut Paris Saint-Germainin ja Puolan maajoukkueen keskikenttäpelaajan Grzegorz Krychowiakin siirron loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

27-vuotias Krychowiak on varsin kova kaappaus West Bromwichin profiilin seuralle. Hän löi itsensä läpi pelatessaan Espanjan liigassa Sevillassa kausilla 2014-16. Hyvillä otteillaan niin Espanjassa kuin viime kesän EM-kisoissa Ranskassakin hän tienasi siirron Pariisin jättiseuraan ja nosti itsensä viimeistään suuren yleisön tietoisuuteen.

PSG:ssä Krychowiak pelasi ensimmäisellä kaudellaan 11 liigaottelussa, mutta hän ei täysin sopeutunut joukkueen hyökkäävään pelityyliin. Krychowiak on parhaimmillaan kaksinkamppailuissa ja suojaa erinomaisesti puolustuslinjaa. Siksi hän saattaakin sopia erinomaisesti Tony Pulisin puolustusvoittoiseen taktiikkaan Gareth Barryn rinnalle.

”Minulla oli paljon tarjouksia Espanjasta ja Italiasta, mutta tämä on erittäin kunnianhimoinen seura”, Krychowiak kertoo West Bromwich Albionin verkkosivuilla. ”Täällä on hyvä ilmapiiri.”

West Bromwich Albion on aloittanut kauden erinomaisesti kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Omiin on kolmessa Valioliigan ottelussa mennyt vain yksi maali. Krychowiakin hankinnan myötä heidän puolustuksensa tulee olemaan vieläkin vaikeampi murrettava.

”Tämä on fantastinen lainasopimus Albionille ja olemme hyvin tyytyväisiä että olemme saaneet siirron suoritettua”, kommentoi puolestaan WBA:n puheenjohtaja John Williams. ”Grzegorz saapuu vaikuttavan, mutta hyvin ansaitun maineen kanssa ja hänellä on ansioluettelo eurooppalaisessa jalkapallossa joka selvästi osoittaa hänen laatunsa. Olemme iloisia saadessamme toivottaa hänet tervetulleeksi ja luottavaisia että hänen panoksensa ykkösjoukkueen peliin tällä kaudella on merkittävä.”