Advertisement

Kulttihyökkääjä Mario Balotelli neuvottelee siirrosta Englantiin

Italialaishyökkääjä Mario Balotellin ura on luisunut alamäkeä jo pitkään, eikä kulttihyökkääjä pelaa tällä hetkellä missään. Asiaan saattaa kuitenkin lähiaikoina tulla muutos, sillä Englannin Mestaruussarjassa pelaava Barnsley on kiinnostunut Balotellin hankinnasta.

30-vuotias Balotelli oli uransa huipulla vuosien 2007-16 välillä, kun hän edusti Euroopan jättiseuroja, Manchester Cityä, Liverpoolia, Interiä sekä AC Milania. Viimeiset neljä vuotta italialaishyökkääjä on pelannut huomattavasti pienemmissä seuroissa, Nicessä, Marseillessa sekä Bresciassa, eikä paluuta kirkkaimpiin valoihin liene enää luvassa.

Balotellin sopimus Brescian kanssa purettiin kesällä, kun hyökkääjä jätti toistuvasti harjoituksia väliin. Kulttipelaaja on ollut siitä lähtien vapaa agentti, ja harjoitellut viime ajat Italian Serie D -joukkue Franciacortan kanssa pitääkseen kuntoa yllä.


Sky Sportsin mukaan Barnsley on jo käynyt neuvotteluja Balotellin edustajien kanssa, mutta sopimusta ei ole toistaiseksi syntynyt. Mestaruussarjan häntäpään joukkueihin lukeutuva Barnsley on kuitenkin toiveikas sopimuksen syntymisestä ja toivoo italialaishyökkääjän liittyvän joukkueeseen parantaakseen seuran mahdollisuuksia säilyttää sarjapaikka.