Advertisement

Kuukauden manageri -ehdokkaat julki – nimitetyillä pelkästään voittoja plakkarissa

Valioliiga pyörähti käyntiin kolme kolme viikkoa sitten ja on aika valita jälleen kuukauden manageri kirsikoista kakun päältä. Syyskuu tarjoili vauhdikkaan alun ja maaleja mätettiin urakalla. Kuukauden manageri -ehdokkaita syyskuulle on neljä kappaletta – kaikki täydellä pistepotilla varustettuja.

Carlo Ancelotti, Everton

Italialaismanageri on siivittänyt joukkueensa uskomattomaan liitoon alkukaudella. Kauden aloitus on paras sitten kauden 1993/94, kun Liverpoolin sinipaidat ovat ottaneet kolme voittoa kolmesta ottelusta. Vakuuttavimpana suorituksena 0–1-vierasvoitto Tottenhamista Valioliigakierroksella. Ancelottin kesäiset keskikenttähankinnat sekä ehkäpä Englannin sarjojen kuumin hyökkääjä Dominic Calvert-Lewin ovat olleet Evertonin kulmakiviä alkukauden ilottelussa.

Jürgen Klopp, Liverpool

Tuttu mies listoilla. Leeds oli lähellä järkyttää hallitsevia mestareita avauskierroksella Anfieldilla. Lopulta kotijoukkeen 4–3-voittoon päättyneen ottelun jälkeen Liverpoolin punaiset ovat jälleen päässeet jyvälle. Chelsea ja Arsenal kaatuivat kliinisesti, joten Poolilla on kasassa kolme voittoa kolmesta ottelusta maalierolla 9-4 (+5).

Brendan Rodgers, Leicester

Kesähankintojen vähäinen määrä ei ole ollut ongelma Leicesterille. Joukkue on esittänyt pirteää peliä hyökkäyspäässä ja se on tehnyt eniten maaleja (12 kpl) kaikista joukkueista. Upein saavutus nähtiin viime viikonloppuna, kun Rodgersin ryhmä kairasi 2–5-vierasvoiton Etihad Stadiumilla. Tämän lisäksi kettupaidoilta löytyy 3–0-voitto West Bronwichista sekä 4–2-voitto Burnleysta. 9 pistettä, 12 maalia ja vierasvoitto Citystä tuovat epäilemättä mieleen viiden vuoden takaisen Valioliigakauden…

Dean Smith, Aston Villa

Viime kaudella täpärästi säilynyt Villa on aloittanut kautensa sensaatiomaisesti. Joukkue ei ole päästänyt maaliakaan syyskuun otteluissa, vaan tyylipuhtaat voitot Sheffield Unitedista (1–0) ja Fulhamista (3–0) ovat nostaneet Smithin ryhmän neljänneksi kolmen ottelukierroksen jälkeen.

https://www.instagram.com/p/CF1rUfQjzj3/