Advertisement

Kuyt uskoo Loverinin hyvään kauteen – ”Hänellä tulee olemaan loistava kausi”

Liverpoolin entinen laituri Dirk Kuyt uskoo, että seuran puolustajalla Dejan Lovrenilla on edessään loistava kausi. Lovren on viimeisten kausien aikana saanut paljon kritiikkiä ailahtelevista otteistaan seurassa. Kesän MM-kisat Kroatian paidassa menivät topparilta kuitenkin vakuuttavasti.

”Dejan on loistava kaveri. Olen Liverpoolin suuri kannattaja ja seuraan joukkuetta sosiaalisessa mediassa. Näin Lovrenin liittyvän joukkueen mukaan”, Kuyt kertoi toimittajille Zagrebissa.

”Hänellä tulee olemaan loistava kausi ja uskon Liverpoolin pystyvän taistelemaan mestaruudesta Manchester Cityn kanssa.”

”Nautin Kroatian pelien katsomisesta MM-kisoissa ja siitä, miten he eivät antaneet periksi sekunniksikaan. He olisivat ansainneet enemmän, mutta Ranska on loistava joukkue. Finaaliin pääseminen on jo itsessään mahtavaa.”

”Feyenoordissa voitin mestaruuden 18 vuoden jälkeen. Uskon Liverpoolin onnistuvan siinä 29 vuoden jälkeen ja Dejan Lovren tulee olemaan tärkeässä roolissa siinä. Hän ja ystäväni Virgil Van Dijk tulevat luomaan loistavan puolustusmuurin.”

Liverpool pääsee avaamaan kautensa kotiottelulla sunnuntaina, kun West Ham vierailee Anfieldilla. Lovrenin pelaaminen tuossa ottelussa on vielä epävarmaa, sillä on hän vasta palannut joukkueen mukaan lyhyeksi jääneeltä kesälomaltaan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom