Advertisement

Kyle Walkerin mukaan City pärjää ilman De Bruynea – ”Emme ole riippuvaisia yhdestä pelaajasta”

Manchester Cityn tähtipelaaja Kevin De Bruyne loukkaantui eilen joukkueen harjoituksissa vakavasti. Belgialainen sai polvivamman, joka saattaa pitää hänet pois pelikentiltä jopa 2-4 kuukautta. De Bruyne oli yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista mestaruuteen päättyneellä viime kaudella. Keskikenttäpelaajan joukkuetoveri Kyle Walker pitää tapahtunutta ikävänä, mutta uskoo joukkueen pärjäävän ilman belgialaistakin.

”Kevin on loistava pelaaja ja se, mitä hänelle tapahtui harjoituksissa on todella ikävää. Meillä on kuitenkin enemmän kuin riittävästi syvyyttä joukkueessa”, Walker kertoi.

”Me emme ole riippuvaisia yhdestä pelaajasta. Tämä on joukkueurheilua ja kuka tuleekaan tilalle, pärjää mainiosti. Luonnollisesti hän on suuri menetys, mutta meillä on riittävästi korvaajia.”

Myös Ilkay Gundogan otti kantaa joukkuetoverinsa loukkaantumiseen.

”Hän pelasi uskomattoman kauden.”

”Hän vaikutti peliimme todella paljon. Hän oli kenties tärkein pelaajamme viime kaudella. Me kaikki toivomme, ettei vamma ole kovin vakava ja hän pääsisi takaisin harjoituksiin mahdollisimman pian.”

Belgialainen palasi joukkueen harjoituksiin vasta viikko sitten maanantaina MM-kisojen johdosta venähtäneen kesälomansa takia. De Bruyne pelasi kauden avausottelussa Arsenalia vastaan reilut puoli tuntia ottelun lopusta. Manchester City voitti ottelun lopulta 0-2 Emiratesilla.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom