Advertisement

Kylian Mbappe hämmästynyt Liverpoolin suorituskyvystä: “He ovat kuin kone!”

Kuva: TT, Henri Szwarc

PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappe on kuvaillut Liverpoolia “koneeksi” ja pitää joukkueen suorituskykyä hämmästyttävänä.

Liverpool johtaa Valioliigaa huimalla 16 pisteen erolla kakkosena olevaan Manchester Cityyn nähden, eikä ole hävinnyt vielä peliäkään Valioliigassa koko kauden aikana. Sen lisäksi merseysidelaisseura voitti joulukuussa seurajoukkueiden maailmanmestaruuden.


“Se mitä Liverpool tekee tällä hetkellä, on hämmästyttävää. He ovat kuin kone”, Mbappe sanoi.

“He ovat hävinneet nolla peliä. Kun katsot, voit luulla sen kaiken olevan helppoa, mutta se ei helppoa. Kaverit ovat keskittyneitä, he pelaavat pelejä joka kolmas päivä ja he voittavat, voittavat ja voittavat.”

“Nyt ongelma on se, että kaikki seuraavat heitä ja miettivät mitä he voisivat tehdä heitä vastaan. Joten heidän on nyt osoitettava olevansa jälleen vahvoja, mutta se on erittäin hyvä joukkue ja heillä on erittäin hyvä manageri.”

Siirtohuhuissa Real Madridiin ja myös Liverpooliin yhdistetty Mbappe on ollut tällä kaudella PSG:n paras maalintekijä. Ranskalaishyökkääjä on tehnyt 21 pelaamassaan ottelussaan 20 maalia.