Advertisement

La Ligan tähtipelaaja Liverpooliin? – ”Kloppin systeemi sopii hänelle täydellisesti”

Valencian entisen urheilutoimenjohtaja Fernando Gomezin mukaan espanjalaisseuran keskikenttäpelaaja Ferran Torres sopisi ”täydellisesti” Jurgen Kloppin Liverpooliin.

20-vuotias Torres on yksi Espanjan La Ligan kirkkaimmista nuorista tähdistä ja hän on herättänyt kiinnostusta ympäri Eurooppaa.

Torresilla on Valencia-sopimustaan jäljellä enää vuosi, ja hänen uskotaan siirtyvän kesällä. Vahviten hänen perässään ovat Barcelona ja Liverpool.

”Ferran Torres on loistava pelaaja. Hän on noussut huipulle hyvin nuorena ja se on todiste hänen kypsyydestään”, Gomez kertoi Football Espanalle.

”Hän on taitava, hän on loistava yksi vastaan yksi -tilanteissa, hän on nopea ja hän tekee jopa maaleja.”

”Hän voi menestyä hyvin missä tahansa joukkueessa ja missä tahansa liigassa. Myös Englannissa, tottakai, Liverpoolissa tai missä tahansa muussa joukkueessa. Kloppin systeemi sopii hänelle täydellisesti ja hän on henkisesti erittäin vahva selviytymään paineista ja vaatimuksista.”

Torresilla on aiemmin kerrottu olleen Valencia-sopimuksessaan 92 miljoonan punnan ulosostohinta, mutta siitä, onko sen voimassaoloaika jo päättynyt, koska sopimus on voimassa vain vuoteen 2021 saakka, ei ole tietoa.