Advertisement

Lacazette Espanjaan? Atletico tekemässä vaihtokauppatarjouksen Arsenalille

Espanjalaisseura Atletico Madrid on tekemässä Arsenalille tarjouksen ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazettesta.

Marcan mukaan Atletico tarjoaa Arsenalille yhtä kolmesta pelaajastaan [Thomas Lemar, Angel Correa, Vitolo] sekä x-summan rahaa päälle. Arsenal on jo pitkään ollut Atleticon keskikenttäpelaaja Thomas Parteyn perässä, mutta ghanalaispelaajaa madridilaisseura ei ole sisällyttämässä kauppaan, vaan pitää yhä kiinni 50 miljoonan ulosostohinnasta.

Arsenalin uskotaan luopuvan Lacazettesta tänä kesänä, mutta Atleticon tarjoamista pelaajista juuri kukaan ei vahvistaisi merkittävästi Tykkimiehiä.

Arsenalin kannalta se paras valinta kolmikosta olisi Correa, joka on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan kaikilla hyökkäyspään pelipaikoilla. 25-vuotias espanjalainen oli kolmikosta myös tehokkain pelaaja viime kaudella.

30-vuotias Vitolo olisi niin ikään monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, mutta ikänsä puolesta se kaikkein huonoin valinta.

24-vuotias Lemar sen sijaan oli Arsenalin kiikarissa jo kolme vuotta sitten, mutta ranskalaispelaajan osakkeet ovat laskeneet roimasti Atletico-vuosien aikana. Viime kaudella Lemar ei onnistunut kirjauttamaan tililleen 29 pelaamassaan ottelussaan yhtään tehomerkintää.