Advertisement

Lacazetten mukaan Euroopan-liigan voitto voisi pelastaa Wengerin työpaikan

Arsenal kohtaa Eurooppa-liigan välierissä Atletico Madridin. Arsenalin ranskalainen hyökkääjä Alexandre Lacazette haluaa joukkueen voittavan Eurooppa-liigan helpottaakseen Wengerin mahdollisuuksia pysyä seurassa sopimuskautensa loppuun. Eurooppa-liiga on tällä hetkellä joukkueen ainoa mahdollisuus edetä Mestarien liigaan ensi kaudeksi.

”Eurooppa-liigan voittaminen voi olla tie, jolla manageri pysyy seurassa. Hän on tehnyt paljon hyvää seuralle ja haluaa voittaa pokaaleita”, Lacazette kertoi Sky Sportsin mukaan.

”Se pelastaisi kautemme, koska Valioliigassa meillä ei mene hyvin. Cupin voittaminen olisi hyvä asia.”

Arsenalin tsekkiläinen maalivahti Petr Cech puolestaan uskoo, että Eurooppa-liigan voitto osoittaisi joukkueen menneen eteenpäin Wengerin valmennuksessa.

”Joukkueen on jatkettava edistymistä”, hän sanoi.

”Sitä mitataan kentällä, mutta myös pokaaleilla. Joukkueelle on luonnollisesti tärkeää menestyä kauden päätteeksi myös Euroopassa. Ja kaikkein tärkeintä olisi saada Mestarien liiga –paikka ensi kaudelle.”

”Arsenalin kokoisella ja menneisyyden omaava seura kuuluu Mestarien liigaan. Toivottavasti voimme edetä jatkoon seuraavalta kierrokselta ja saada mahdollisuuden finaalissa.”

Atletico Madrid on yksi hankalimmista mahdollisista joukkueista Arsenalille. Sen pelitapa on myrkkyä Arsenalin kaltaiselle pallonhallintaa pelaavalle joukkueelle. Arsenal joutuu pelaamaan myös ilman Pierre-Emerick Aubameyangia, joka on kisassa edustuskelvoton. Lisäksi Henrikh Mkhtiartyan on loukkaantumisen takia sivussa. Menetykset ovat Arsenalille erittäin suuria.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom