Advertisement

Lähde: Arsenal haluaa eroon saksalaistähdestä

Uutislehti Mirror kirjoittaa, että Arsenalin päävalmentaja Unai Emery haluaa päästä eroon saksalaistähti Mesut Özilistä, vaikka se vaatisi pelaajan sopimuksen ulosostamista. Özilin kerrotaan nauttivan peräti 350 000 punnan viikkopalkkaa seurassa, mutta otteet kentällä eivät ole aivan pelaajan palkkaa vastaavalla tasolla. Özilin myyminen voi olla erittäin hankalaa juuri saksalaisen palkan takia.

Arsenalilla kerrotaan olevan vain 40 miljoonaa puntaa käytettäväksi kesän siirtomarkkinoilla. Emery puolestaan haluaa tehdä suuria muutoksia joukkueen kokoonpanoon, sillä espanjalaisen ei uskota olevan tyytyväinen joukkueen tämän hetkiseen tasoon.

Jotta seura saisi riittävästi lisää varoja siirtomarkkinoille, sen on myytävä nykyisiä pelaajia. Useiden pelaajien uskotaankin olevan lähdössä seurasta, mutta muutaman ylijäämäpelaajan myyminen voi osoittautua erittäin hankalaksi. Özilin lisäksi myös Henrikh Mikhitaryanin kerrotaan olevan liipaisimella, mutta myös Armenialaisen palkka ei houkuttele ostajaehdokkaita jonoksi asti.


Lähde: Mirror

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom