Advertisement

Lähde: Frankfurtissa tuhoja tehneen hyökkääjän siirto Real Madridiin varmistui

Frankfurtissa viimeistään tällä kaudella hyökkääjien eliittiin noussut Luka Jovic pakkaamassa kauden jälkeen laukkunsa ja matkaamassa astetta lämpimimpiin olosuhteisiin Real Madridiin. Real Madridin kerrotaan maksaneen hyökkääjästä Frankfurtille peräti 60 miljoonaa euroa. Sky Sportsin tietojen mukaan serbialainen on solminut Real Madridin kanssa viisivuotisen sopimuksen, jossa hän tienaa kaudessa noin kymmenen miljoonaa euroa vuodessa.

Hyökkääjän tehojen ansioista Frankfurt eteni tällä kaudella Eurooppa-liigan välieriin ja Bundesliigassa joukkue on tällä hetkellä sijalla kuusi. Se kohtaa huomenna kauden viimeisessä ottelussa vieraissa Bayernin. Voitolla tuosta ottelusta, Frankfurtilla on vielä mahdollisuudet nousta neljänneksi, joka toisi seuralle Mestarien liigan ottelut ensi kaudeksi.

Frankfurt maksoi Benficalle Jovicista noin kuusi miljoonaa euroa ja siihen päälle kirjattiin vielä pykälä, jossa Benfica saa pelaajan seuraavasta myynnistä 30 prosenttia. Varsin mukava tilipäivä tulossa niin Frankfurtille kuin Benficallekin.


Jovic iski kuluneen kauden aikana Eurooppa-liigassa peräti 10 osumaa. Bundesliigassa on toistaiseksi syntynyt osumia 17 kappaletta.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom