Advertisement

Lähde: Jose Mourinho on tehnyt kesän ensimmäisen pelaajahankintansa

Valioliigaseura Bournemouth tiedotti keskiviikkona, että viime kaudella tuhoisaa jälkeä Valioliigassa tehnyt Ryan Fraser kieltäytyi tekemästä kauden loppuun asti ulottuvaa sopimusta.

Fraser kertoi kieltäytyneensä sopimuksen allekirjoittamisesta siksi, että hän pelkää loukkaantuvansa jäljellä olevissa otteluissa, joka saattaisi vesittää hänen siirtonsa isompiin ympyröihin kauden päätteeksi.

Football Insiderin mukaan Bournemouthissa ei nielty Fraserin selitystä, ja seurassa uskotaan, että laitahyökkääjä on jo sopinut siirrosta toiseen seuraan. Siirtohuhuissa Fraser on yhdistetty vahviten Jose Mourinhon luotsaamaan Tottenhamiin.

Football Insider uutisoi jo huhtikuussa saaneensa sisäpiiritietoa siitä, että Fraser olisi kertonut ystävilleen olevansa halukas siirtymään Tottenhamiin.

Fraser vaihtoi agenttiaan tammikuussa ja lähteen mukaan kulissien takana on jo jonkin aikaa tehty työtä Fraserin Spurs-siirron eteen.

Fraser teki viime kaudella Valioliigassa seitsemän maalia ja antoi huimat 14 maalisyöttöä. Tällä kaudella laitahyökkääjä on ollut kuin varjo itsestään ja kirjauttanut tililleen vain yhden maalin ja neljä maalisyöttöä.