Advertisement

Lähteet: ManUn katse kääntymässä Sanchosta Baleen – kokenut walesilainen halukas siirtymään manchesterilaisseuraan

Manchester Unitedin toiveet hankkia Borussia Dortmundin laitahyökkääjä Jadon Sancho pienenevät päivä päivältä, kun siirtoikkunan sulkeutuminen lähestyy, eikä saksalaisseura suostu pudottamaan hintapyyntiään.

Tuoreimpien tietojen mukaan United on heittämässä pyyhkeen kehään Sanchon suhteen ja kääntämässä katseensa Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Baleen.

31-vuotias Bale on jo pitkään ollut halukas lähtemään Real Madridista, mutta seura on kerta toisensa jälkeen estänyt lähdön. Espanjalaislehti Sportin mukaan madridilaisseuralla on nyt eri ääni kellossa, ja he toivovat walesilaisen lähtevän päästäkseen eroon hänen palkkakustannuksista.

Timesin mukaan Bale on halukas liittymään Manchester Unitediin ja manchesterilaisseura harkitsee Balen värväämistä, mikäli Sanchon kanssa asiat eivät lähiaikoina edisty. Mikäli Bale Unitediin siirtyisi, tapahtuisi se mitä todennäköisimmin vuoden mittaisen lainasopimuksen muodossa.

Sky Sports lisää, että Bale olisi valmis siirtymään pysyvästi tai lainalle mihin tahansa suurseuraan, jos he osoittavat todellista halua hankkia hänet.

Balen sopimus Real Madridin kanssa ulottuu kesään 2022 asti. Madridilaisseuran päävalmentajana toimiva Zinedine Zidane on kuitenkin tehnyt selväksi, ettei walesilaisella ole minkäänlaista roolia joukkueessa.