Advertisement

Lähteet: Messi houkuttelee Cityyn nyt jo Neymariakin!

Argentiinalainen Lionel Messi, joka on pelannut koko uransa Kataloniassa mahtavalla Camp Noulla, järkytti koko (futis)maailmaa tiistai-iltana Suomen aikaa kertomalla, että pian voi olla hyvästien aika. Barcelonassa kannattajat vaativat Messin kanssa tulehtuneissa väleissä olevaa presidentti Josep Maria Bartomeuta eroamaan.

Jotkut epäilevät, että Messin faksi oli vain juoni saada savustettua Bartomeu ulos tai lisää liksaa – koska tällä hetkellä hän tienaa vaivaiset 1,36 miljoonaa euroa viikossa.

Jokainen voi tehdä omat johtopäätelmänsä supertähden aikeista, mutta päivä päivältä todennäköisemmältä vaikuttaa siirto Manchester Cityyn, jossa odottavat ystävät Pep Guardiola ja Sergio Agüero. Myös NordicBetillä, jossa Messin tuleva seura on vedonlyöntikohteena, uskotaan vahvasti Cityyn uutena osoitteena.

Kaksi kaveria ei kuitenkaan välttämättä riitä Messille. Muun muassa ison sporttimedia ESPN:n kommentaattori Jorge Nicola nimittäin tietää kertoa, että Messi olisi houkutellut entistä pelikaveriaan, brasilialaistaituri Neymaria niin ikään taivaansinisten riveihin Etihadille. Kuvitelle tämä ja anna sen hautua: Messi–Neymar–Agüero. Tai Messi–Neymar–Gabriel Jesus.

Vaikea kuvitella, koska vaikka tiedetään kyseessä olevan äveriäs seura, alkaa itse kullakin pankkitili huveta jo pelkästään tämän listan ajattelemisesta. Tämän Messikin varmasti ymmärtää. Mutta aina saa unelmoida – niin pelaajat kuin varsinkin kannattajat.