Advertisement

Laitakiituri Traore siirtyy Wolvesiin

Valioliigaan alkavaksi kaudeksi noussut Wolverhampton Wanderers on vahvistanut hyökkäysosastoaan laituri Adama Traorella. Traore siirtyy Wolvesiin Mestaruussarjassa pelaavasta Middlesbroughista 18 miljoonan punnan summalla, joka oli Traoren sopimukseen määrätty summa mikä Middlesbroughin oli hyväksyttävä. Raha on samalla Wolvesin maksama ennätyssumma. Traore allekirjoitti Wolvesin kanssa viiden vuoden mittaisen sopimuksen.

22-vuotias Traore tunnetaan erityisesti loistavasta taidostaan ohittaa vastustajia pallollisena. Viime kauden Mestaruussarjassa hän haastoi vastustajan onnistuneesti peräti 267 kertaa. Määrä oli lähes kaksi kertaa isompi kuin seuraavaksi eniten onnistuneita ohituksia tehneellä. Traore onnistui muuttamaan haastot myös tehoiksi kohtuullisesti, tehden viisi maalia ja syöttäen kymmenen.

“Olen hyvin onnellinen, tämä on hieno päivä minulle ja perheelleni ja toivottavasti myös seuralle”, Traore iloitsi Wolvesin verkkosivuilla. “Tiedän Wolvesin historian. Se on seura jolla on pitkä historia ja kun minulle kerrottiin mahdollisuudesta siirtyä tänne ajattelin sen olevan mahtavaa. Nyt tavoitteeni on tehdä kovasti töitä joka päivä ja olla valmiina kaikkiin vastaan tuleviin haasteisiin.”

Barcelonan kasvatti Traore on pelannut Valioliigaa aiemmin Aston Villan ja Middlesbroughin riveissä 37 ottelua. Hän oli silloin kuitenkin pelaajana vielä todella raakile ja on nyt luultavasti valmiimpi isoihin peleihin. Hän uskoo myös Wolvesin pelityylin sopivan itselleen hyvin.

“Uskon Wolvesin olevan varmasti valmis Valioliigaan”, Traore jatkoi. “Pyrin aina sopeutumaan joukkueeni taktiikkaan mutta uskon Wolvesin pelityylin todellakin sopivan minulle. Ennen kuin teen mitään päätöksiä pyrin aina selvittämään kuinka joukkue pelaa, kuinka he liikkuvat ja ennen kaikkea kuinka heidän laitureidensa odotetaan pelaavan.”