Advertisement

Lampard haastaa Pulisicin nousemaan Salahin, Sterlingin ja Manen tasolle – ”Uskon, että hänestä voi tulla todella suuri pelaaja”

Frank Lampard kommentoi 21-vuotiaan tähtensä Christian Pulisicin otteita Leicester-kohtaamisen alla. Ylistyssanoja ei uupunut ja Lampard haastoikin nuorukaisen nostamaan oman pelinsä uudelle, Salahiin, Sterlingiin ja Maneen verrattavalle, tasolle.

Yhdysvaltalaislaituri onkin esiintynyt edukseen kuluneen kauden aikana. Hän on Chelsean toisiksi paras maalintekijä seitsemällä kihauksellaan, vaikka pelejä on alla vasta 13 kappaletta. Lampard ei kuitenkaan aseta liikaa paineita Pulisicille, hänen nuoren ikänsä takia.

”Uskon, että hänestä voi tulla todella suuri pelaaja, koska hän löi itsensä läpi Saksassa niin nuorena, jonka jälkeen hän sai ison siirron Englantiin. On itsestään selvää, että odotukset kasvoivat, mutta täytyy muistaa ottaa hänen ikänsä huomioon.”


”Ei ole pienintäkään epäilystä hänen kyvyistään ja laadukkuudesta. Näemme sen ja hän itse on todella halukas parantamaan. Hän on tällä hetkellä erityisen nälkäinen, koska hän menetti loukkaantumisen takia aikaa.”

”Jos hän seuraa ympärillä olevia pelaajia, jotka ovat tehneet samanlaisen stepin eteenpäin, sieltä löytyy Raheem Sterlingin, Salahin ja Manen kaltaisia pelaajia. Hänellä on sama kyky tehdä tulosta laidalta. Hän ymmärtää, kuinka paljon työtä seuraavan stepin ottaminen vaatii. Hänellä on ehdottomasti lahjakkuutta, hänen täytyy vain päästä sille tasolle.”

”Olen iloinen, että minulla on hänet tällä hetkellä joukkueessani. Hän tekee joka päivä rajusti töitä ja hänen täytyy vain asettaa tavoitteensa niin korkealle kuin on mahdollista.”